Afbalancering gennem Healing

Er en form for behandling når du trænger til en afbalancering og beroligelse af nervesystemet, for at opnå mere ro, eller trænger til lidt afbalancering af nervesystemet, centrering, udrensning, inspiration, forløsning af følelser og tanker.

Gennem en afbalancerende behandling får du tilført energi, så kroppen i endnu højere grad er i stand til at recover, så du bedre kan restituere. Der vil under behandlingen bliver tilført “universel energi”, eller Reiki energi også kaldet liveenergi, som er udtryk for den type energi der er i alt levende.

 

Reiki er en japansk healingsmetode opdaget af Mikao Usui Sensei. Det er en simpel metode til, at heale i det daglige både fysisk, psykisk og mentalt. Gendai Reiki renser, forløser, afbalancerer og optimerer din organisme så meget og så dybt som du tillader det, præcis dér hvor det er bedst for dig.

Behandlingen med Gendai Reiki starter med en kort samtale, om dine fysiske og psykiske ubalancer eller blokeringer. Derved præciseres behandlingsforløbet.

Du modtager healing mens du ligger på briks eller sidder på en stol, og jeg berør dig let, dér hvor jeg mærker ubalancer. Din krop tager selv imod den mængde energi du har brug for. Du modtager ikke mere end du kan tackle.

 

Se priser her